Pobjeda Filipa Hrgovića: Ipak ga čeka spektakl za svjetski naslov!

filip hrgović
Foto: fah

Stižu dobre vijesti za Filipa Hrgovića, barem ako je vjerovati Mike Coppingeru, poznatom boksačkom insajderu s ESPN-a. Hrvatski bi se boksač ipak ranije nego što se mislilo trebao boriti za naslov teškaškog svjetskog prvaka prema IBF-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usik i Fury obaviješteni su kako će pobjednik borbe za ujedinjenje titula ipak morati boksati protiv Hrgovića za IBF-ov pojas, a ukoliko se odluče za revanš prije borbe s Hrgom, morat će se odreći tog pojasa.

Kako smo već pisali, nedavno je stigla vijest o borbi desetljeća koja je dogovorena između Oleksandra Usika i Tysona Furyja za ujedinjenje svih četiriju boksačkih titula. Hrgović se nadao borbi protiv Usika, ali su boksački i sportski svijet ipak s oduševljenjem dočekali toliko željenu borbu koja će objediniti sve titule. S obzirom na dogovoreni revanš Filip bi morao čekati najmanje do 2025. godine, a dotad bi možda i ostao bez statusa izazivača.

Ipak, revanš prije borbe s Hrgovićem donio bi veliki novac. Vjerojatno će se to i dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi za Filipa značilo kako bi se sljedeće godine trebao boriti za naslov IBF svjetskog prvaka u teškoj kategoriji s prvim dostupnim izazivačem za slobodnu IBF titulu, a to je trenutačno Anthony Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.