Pobjeda Milana u Kupu, Ante Rebić napokon odigrao cijelu utakmicu i podsjetio na dane iz Eintrachta…

Foto: fah

Nogometaši Milana očekivano svladali su SPAL te se plasirali u četvrtfinale Kupa Italije. Uz Milan, podsjetimo, danas je to pošlo za rukom i Fiorentini koja je pobijedila 2:1 Atalantu Marija Pašalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se pobjedi Milana protiv SPAL-a… Milan je u prvom dijelu poveo golovima Piateka i Castilleja, a u drugom dijelu pobjedu je potvrdio Theo Hernandez. Radi se o beku Milana koji je prošle godine za 20 milijuna eura stigao iz Reala, postigao je peti gol u ovoj sezoni.

Foto: fah

Za Milan je napokon cijelu utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac, Ante Rebić. Naime, Ante je po prvi puta otkako je iz Eintrachta došao na San Siro odigrao jednu cijelu utakmicu, iako nije zabio pogodak odigrao je jedan sasvim solidan susret, stvorio je dvije šanse i imao četiri ključna dodavanja.

Ante Rebić napokon je u Milanu podsjetio na dane kad je briljirao u dresu Eintrachta, u Bundesligi, trener Stefano Pioli može biti zadovoljan viđenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.