Pobjeda Primorja, poraz Juga, remi Mladosti

Vaterpolisti riječkog Primorja EB ubilježili su pobjedu u 6. kolu A skupine Lige prvaka u Mađarskoj kod Egera s 11-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primorje je sada nadomak plasmana među dvije prvoplasirane momčadi u skupini, a time i Final 6 u Barceloni. Kod Riječana su najviše, po tri zgoditka, zabili Karlo Šetka i Cosmin Radu, dok je Petar Muslim postigao dva, a Daniel i Denes Varga po jedan.

Primorje vodi u skupini s 13 bodova, ispred Barcelonete, Juga i Pro Recca, svi imaju po 10 bodova. U 7. kolu 15. ožujka Primorje dočekeju Pro Recco.

Vaterpolisti dubrovačkog Juga poraženi su u Đenovi od Pro Recca s 12-10 (5-1, 1-1, 3-5, 3-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jugaši su izgubili važnu utakmicu već na samom začetku kada je talijanska momčad povela s 5-0 i pobjednik je praktički bio odlučen. Kod Juga su najbolji bili Miho Bošković s četiri i Nikola Janović s 3 zgoditka, Nikša Dobud je dao dva, a Marko Macan jedan. Kod Pro Recca je bivši igrač Juga Maro Joković dao dva gola, kao i Lapenna, Giorgetti i Mlađan Janović.

U prvoj polufinalnoj utakmici Eurokupa u Zagrebu su vaterpolisti Mladosti i talijanskog Posillipa igrali 8-8 (4-3, 0-2, 1-1, 3-2).

Strijelci za Mladost bili su I. Milaković (2), te K. Milaković, Vukičević, D. Živković, Lončar, Bukić i Marković po jedan, dok su kod Posillipa najefikasniji bili Sazioi i Mattiello s po dva zgoditka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratne polufinalna utakmica igra se 5. ožujka u Napulju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.