Pobjede Nizozemske i Španjolske

Foto: fah

U dvoboju posljednjeg kola B skupine svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu reprezentacija Nizozemske je u Sao Paulo pobijedila Čile 2-0 i osvojila prvo mjesto u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove postigli su Leroy Fer (77) i Memphis Depay (90). Čileancima ostaje utjeha kako su usprkos porazu osvojili drugo mjesto i izborili plasman u osminu finala.

U drugom susretu iz B skupine, koji nije imao nikakvu rezultatsku važnost, Španjolska je u Curitibi deklasirala Australiju 3-0. Golove za još uvijek aktualne svjetske prvake koji se nakon ove utakmice vraćaju kući, zabili su David Villa (36), Fernando Torres (69) i Juan Mata (82).

Nizozemci su natjecanje u skupini okončali s maksimalne tri pobjede, Čile je osvojio drugo mjesto sa šest bodova, Španjolci imaju tri boda, a Australija je na začelju bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI:

Nizozemska – Čile 2-0 (Fer 77, Depay 90)

Australija – Španjolska 0-3 (Villa 36, Torres 69, Mata 82)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LJESTVICA:

1. Nizozemska  3  3  0  0  10-3  9

2. Čile        3  2  0  1   5-3  6

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Španjolska  3  1  0  2   4-7  3

4. Australija  3  0  0  3   3-9  0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.