U početnom sastavu protiv Španjolske: Šime Vrsaljko potpisao za Atletico Madrid?

Foto: fah

Hrvatski reprezentativni branič Šime Vrsaljko (24) prešao je iz talijanskog Sassuola u europskog doprvaka Atletico Madrid za 16 milijuna eura te je u Francuskoj obavio liječnički pregled, tvrde talijanske novine La Gazetta dello Sport napominjući da se još samo očekuje službeno priopćenje dvaju klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko, koji je u utorak bio u početnom sastavu protiv Španjolske, trebao bi igrati za Atletico iduće četiri sezone uz mogućnost produljenja za dodatnu godinu. Crveno-bijeli iz Madrida platit će šestoplasiranoj momčadi talijanskog prvenstva 16 milijuna eura uz mogućnost plaćanja dodatna dva milijuna ovisno o broju nastupa i uspjesima.

Glasnogovornik Atletica Juan Jose Anaut rekao je Hini kako transfer još uvijek nije služben.

Atletico je završio sezonu na trećem mjestu iza Barcelone i Real Madrida, poražen je u četvrtfinalu španjolskog kupa od Celte Vigo, dok mu je u finalu Lige prvaka na jedanaesterce ‘iskliznuo’ naslov prvaka Europe u dvoboju s Real Madridom. Pretprošle sezone za Atletico je godinu dana igrao hrvatski napadač Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsljako je ove sezone odigrao 36 utakmica za Sassuolo, klub sa sjevera Italije. Ondje je došao iz Genoe u ljeto 2014. te ima ugovor do ljeta 2019. Njegova tržišna cijena iznosi 13 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

U Atleticu bi se borio za mjesto s 31-godišnjim španjolskim reprezentativcem Juanfranom Torresom, tragičarom finala Lige prvaka nakon promašenog jedanaesterca protiv Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.