Pochettino uskoro odlazi iz PSG-a, na klupu dolazi veliko iznenađenje?

Mauricio Pochettino
Foto: fah

Svi ugledni francuski mediji, ali i uvijek pouzdani talijanski novinar Fabrizio Romano javljaju kako će Mauricio Pochettino uskoro postati bivši trener PSG-a. S njim bi trebao otići i sportski direktor Leonardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je klub uspio zadržati najveću zvijezdu momčadi Kyliana Mbappea, mediji prenose kako se bogati vlasnici žele riješiti argentinskog stručnjaka na klupi. Pochettino nije uspio zadovoljiti standarde koje su mu postavili u upravi, unatoč osvojenoj Ligi, Parižani nisu napravili iskorak u Ligi prvaka.

Argentinac je u Pariz došao u siječnju 2021. godine, nakon što je zamijenio Thomasa Tuchela, a ostala mu je još jedna godina u ugovoru.

Otkaz bi trebao dobiti skupa sa sportskim direktorom Leonardom, čiji je odlazak najavljen odmah nakon što je Mbappe potpisao novi ugovor. Kao novi sportski direktor bit će imenovan Luis Campos, jedan od najcjenjenijih sportskih direktora u Europi. Campos je ranije bio na čelu Monaca, a zatim i Lillea, s oba kluba je došao do naslova prvaka Francuske, a navodno je razlog njegova dolska, vrlo dobri odnosi sa Mbappéom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao novo ime koje će voditi neke od najvećih svjetskih zvijezda spominje se karizmatični portugalski stručnjak Jose Mourinho. Dovođenje Portugalca, koji je ove sezone s Romom osvojio Konferencijsku ligu, moglo bi biti veliko iznenađenje s obzirom da je sam Mourinho nedavno izjavio kako ostaje u Romi, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.