Počinju olimpijske kvalifikacije: Bogdanović opet u hrvatskom dresu

Foto: snimka zaslona

Hrvatski košarkaši danas u 20 sati dvobojem s Brazilom u Spaladium Areni u Splitu otvaraju olimpijske kvalifikacije, a nakon tri godine u hrvatskom dresu će u službenoj utakmici opet zaigrati najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilci, koje vodi bivši hrvatski izbornik Aco Petrović, su jučer s 83:57 uvjerljivo svladali Tunis, no danas će imati teži posao protiv Hrvatske.

Izbornik Veljko Mršić najavio je turnir na kojem će se šest reprezntacija boriti za plasman u Tokio:

– U gotovo tri tjedna smo se pomalo skupljali i svaki je tjedan upadao neki novi igrač. Čekali smo što će se dogoditi u NBA doigravanju i koje ćemo igrače dobiti, no došao je samo Bojan Bogdanović. Međutim, napravili smo najbolje što smo mogli kroz ove pripreme i veselimo se da nakon dvadesetak dana priprema ovaj turnir počinje, a posebno nas veseli što smo domaćini. Nemamo nikakvih imperativa i opterećenja. Idemo iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu i sigurno je da nam je velika želja plasirati se u Tokio. Sve ćemo napraviti da to ostvarimo, no svjesni smo da je ovo sport, da i drugi žele isto i vidjet ćemo tko će na kraju biti najbolji, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.