Podolski razočaran ponašanjem Arsenala prema Özilu: ‘Nije u redu tako postupati s čovjekom’

Foto;: fah

Njemački nogometaš poljskih korijena Lukas Podolski komentirao je situaciju u kojoj se našao njegov bivši suigrač iz reprezentacije Njemačke Mesut Özil. Naime, Podolski je razočaran načinom na koji je Arsenal postupio s Ozilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ozil je nedavno postao član turskog Fenerbahčea, godinu dana prije toga u Arsenalu je bio otpisan jer je Mikel Arteta smatrao da se bivši njemački reprezentativac ne bi uklopio u njegov sustav igre.  Podolski, koji je svojedobno i sam nosio dres Arsenala, razočaran je zbog onoga što je Arsenal napravio Ozilu.

“Nije nikako u redu tako postupati s čovjekom koji je sedam godina u klubu. On je na terenu pokazao da je istinska klasa i nikad nije ružnu riječ rekao o kolegama i klubu”, rekao je Podolski.

Zbog svega Ozil je odlučio šest mjeseci prije isteka ugovora otići iz Arsenala, odrekao se čak sedam milijuna funti te je u Istanbulu započeo novi život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački je nogometaš u dresu Arsenala odigrao 254 utakmice te je zabio 44 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.