Podsjetnik na 1998.: Francuzi smatraju da bi Payet trebao nastaviti ljubiti Griezmannovu kopačku

Trenutak u kojem Dimitri Payet ljubi lijevu kopačku Antoinea Griezmanna nakon što je zabio za pobjedu 2-1 protiv Irske u osmini finala podsjetio je francuske navijače na ritual koji su imali stoper Laurent Blanc i vratar Fabien Barthez na SP 1998. kada su “tricolori” postali prvaci svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tom prvenstvu prije početka svakog susreta Laurent Blanc Laurent Blanc Laurent Blanc je poljubio u glavu vratara Fabiena Bartheza. Stoga francuski navijači smatraju da bi Dimitri Payet trebao nastaviti ljubiti lijevu kopačku Griezmanna i to uoči početka svake utakmice na Euru. Po njima, to bi bio dobar znak da će Francuska otići do kraja, odnosno da će po treći puta postati europski prvak.

Francuska u četvrtfinalu, koje je na rasporedu 3. srpnja u Saint-Denisu, igra protiv Islanda, najvećeg iznenađenja Eura. Islanđani su pobjedom 2-1 izbacili favorizirane Engleze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.