Pogledajte fenomenalni gol Luke Modrića, što je stariji to je bolji

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Reala definitivno su izašli iz krize te pobjeđuju na ”svim frontovima”. Naime, Real Madrid večeras je u 14. kolu La Lige pobijedio na gostovanju Eibar 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od golova zabio je i kapetan Vatrenih, hrvatski nogometaš Luka Modrić i to u 13. minuti. Hrvatski veznjak je pucao s oko 16 metara te je loptu zakucao u mrežu nakon povratne lopte koju mu je dodao Karim Benzema, koji je također bio strijelac na ovoj utakmici.

Ovo je inače 14. nastup Luke Modrića u prvenstvu u ovoj sezoni, a ujedno je to njegov drugi ovosezonski prvenstveni pogodak.

Luka Modrić u pravom smislu te riječi vođa je ovog Reala, njegov motor, odnosno srce, bez obzira na godine. Što je Luka stariji to je bolji. Jednom riječju – maestro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video pogotka Luke Modrića pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.