Pogledajte kako je Split dočekao svoje heroje

Split, 25.4.2023.- Doček juniora Hajduka na Splitskoj Rivi. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ua

Split je poslijepodne dočekao svoje nove heroje, juniore Hajduka koji su sinoć igrali finale Lige prvaka u Ženevi, gdje su ih također bodrile tisuće navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nisu uspjeli postati prvaci Europe, mladi hajdukovci, ulaskom u finale, još su jednom pokazali kakav se talent krije u našim nogometašima.

Riva, koja je bila popunjena svom svojom širinom i dužinom, iako je policija procijenila da je na njoj oko 5000 ljudi, tada je eruptirala. Palile su se bengalke svih boja, ispaljeno je i nekoliko pojedinačnih vatrometa. Navijači su izvikivali imena juniora Hajduka i pljeskali im. Ludilo je započelo pjesmom Večeras je naša fešta.

Nakon trenera Hajdukovih juniora Marijana Budimira i njegova stožera, na pozornicu su izašli igrači. Publici se obratio kapetan Marko Capan i istaknuo: – Nema mjesta tuzi, preponosni smo i od srca vam hvala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelj Hajdukove škole Boro Primorac zahvalio je navijačima na podršci tijekom cijelog natjecanja: – Sve ste utakmice bili s nama, čestitam vam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.