Pogledajte ovacije Santiago Bernabeua kad je Luka Modrić napuštao teren

Foto: fah

Real je upisao 17. pobjedu od početka prvenstva i drugi je na ljestvici sa 56 bodova, odnosno šest manje od vodeće Barcelone, koja će ugostiti Athletic Bilbao. Luka Modrić je igrao do 72. minute i oduševio je navijače, koji su ga ovacijama ispratili s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Moja asistencija? To mi nije problem jer imam sreću da od Modrića mogu učiti na svakom treningu. Sretan sam što na ovaj način mogu pomoći momčadi. Gledam Modrića svaki dan na treningu kako koristi vanjski dio kopačke i učim od njega. Presretan sam što imam sreću upijati od takvog igrača”, rekao je Francuz Aurelien Tchouameni, koji je asistirao za drugi gol Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.