Pogledajte scenu kakva se rijetko viđa u Ligi prvaka: Sudac tražio autogram od Erlinga Haalanda

Foto: Snimka zaslona

Borussiji Dortmund nije pomogao u prvoj utakmici četvtfinala Lige prvaka ni super skupi Erling Haaland, Manchester City slavio je 2:1, no sam rezultat i dalje daje nadu i njemačkoj momčadi, iako je engleski klub favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice dosta pozornosti javnosti privukla je scena iz tunela, kada je jedan od pomoćnih sudaca ovog susreta zatražio autogram od Erlinga Haalanda. Naime, pomoćni sudac utakmice zaustavio je norveškog napadača u svlačionici te je uzeo autogram od njega.

Zaista se ovako nešto često ne viđa na utakmicama tako visoke razine kao što je četvrtfinale Lige prvaka, a tim prije što mnogi smatraju kako su suci ”zakinuli” Borussiju.

O ovoj situaciji je na tiskovnoj konferenciji govorio i Pep Guardiola, inače, trener Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možda je fan i iskoristio je priliku. Zašto da ne, suci su odlično odradili posao”, rekao je Pep Guardiola, koji iz posve razumljivih razloga hvali suđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.