Polufinale Europske lige izborili Napoli, Fiorentina, Sevilla i Dnjipro

Nogometaši Napolija, Fiorentine, Seville i Dnjipra izborili su plasman u polufinale Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je u uzvratnom dvoboju na stadionu San Paolo odigrao 2-2 protiv Wolfsbura obranivši tako uvjerljivih 4-1 iz prve utakmice. U gostujuće strijelce se upisao i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Aktualni pobjednik Europske lige Sevilla je u dramatičnom dvoboju u St Peterburgu odigrao 2-2 protiv Zenita i obranio 2-1 iz prve utakmice.

Fiorentina je pobijedila kijevski Dynamo 2-0 nakon što je prvi dvoboj završio 1-1. Milan Badelj je za pobjednički sastav odigrao zadnjih 10 minuta, dok je Vida igrao svih 90 minuta za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dnjipro je izborio polufinale golom Jevhena Šahova u 82. minuti pobijedivši Club Brugge 1-0 nakon 0-0 iz prve utakmice, Nikola Kalinić je igrao za Dnjipro od 72. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.