Ponovno aktualizirana priča o bojkotu Bayernovih zvijezda, Niko Kovač poslao jasnu poruku: ‘Jako sam ljutit, ovakve pogreške će uvijek biti kažnjene’

Foto: fah

Nogometaši Bayerna ponovno su kiksali u Bundesligi, u kojoj su prošle sezone bili gotovo nedodirljivi. Naime, Bayern je na svom travnjaku odigrao tek 3:3 protiv Fortune Düsseldorf i to nakon što je vodio 2:0 i 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, u dva navrata prvak Njemačke vodio je dva gola razlike i sve prosuo, posve razumljivo zašto je takva situacija ponovno aktualizirala priču o bojkotu nekih zvijezda kluba koje navodno ne žele hrvatskog trenera Niku Kovača. Srećom, Kovač ima potporu čelnika kluba, koji i dalje vjeruju kako je slabost Bayerna tek prolazne naravi.

Predsjednik Hoeness još jednom je, kako smo već pisali, dao javnu podršku Kovaču i poručio kako je hrvatski stručnjak ostati na klupi najmoćnijeg njemačkog kluba.  Novinari su tražili razloge loših rezultata kluba te su postavili pitanje bivšem izborniku Vatrenih a odnosilo se na činjenicu da su Bavarci na svom terenu propustili visoko vodstvo.  Kovač je uperio prst prema obrani te dao naslutiti da se osjeća vrlo ljutito, prvi puta ove sezone, barem javno, Niko je bio vrlo odriješit.

“Možete zamisliti kako se osjećam. Imali smo utakmicu pod kontrolom i bili u vodstvu pa ispustili bodove. Sigurno je da nisam sretan, dapače, jako sam ljutit!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostavno ne shvaćam kako nismo shvatili u kakvoj se situaciji nalazimo. Ali najgore od svega je način na koji smo primili sva tri gola. Nije bitno da li igramo protiv momčadi s dna ljestvice ili u Ligi prvaka, ovakve pogreške će uvijek biti kažnjene”, poručio je trener Bayerna. Hoće li igrači, a posebno razmažene zvijezda Bayerna, shvatiti poruku?

Podsjetimo, nakon nove pobjede Borussije Dortmund aktualni prvak zaostaje čak devet bodova. Veliki je to zaostatak čak i za klub kao što je Bayern, tim prije što Borussija iz Dortmunda nije bezazlena momčad, naprotiv.

Ovog utorka na Allianz Arenu u sklopu 5. kola Lige prvaka dolazi portugalska Benfica, pobjeda se nameće kao imperativ i vjerojatno će rezultat te utakmice odlučiti o sudbini Kovača na klupi bavarskog kluba, barem u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.