Ponovno katastrofalna obrana Modrih: Dinamo remizirao na Maksimiru protiv Slaven Belupa…

Zagreb, 17.06.2020. - Utakmica 29. kola Prve HNL Dinamo - Slaven Belupo. Na fotografiji Kevin Catherine Theophile (28). foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

Iznenađenje na Maksimiru, nogometaši Dinama i Slaven Belupa odigrali su 3:3. Dinamo tako nakon ispadanja iz Lige prvaka od Ferencvarosa nije uspio slaviti ni protiv Belupa i to ponajprije zahvaljujući katastrofalnoj igri obrane, a posebno onih igrača koji se prodaju kroz medije već tjednima. Obrana Modrih bila je protiv Slavena čak i lošija nego što je prije nekoliko dana bio slučaj u Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moharrami je napravio jedanaesterac, Theophile-Catherine i Gvardiol krivi su za prvi gol, a Francuz je odigrao još jednu jako lošu utakmicu. Theophile je u prvoj sezoni u Maksimiru bio odličan i u drugoj je imao jako dobrih partija, a u trećoj je zaista očajan. Barem zasad, valjda će se popraviti. Dodaje lopte suparničkim igračima, ispada iz igre, kasni u skoku, puno griješi. To stoper Dinama ne bi smio raditi. Toliko je krivih stvari protiv “farmaceuta” napravio Theophile-Catherine. Valjda će se “razbuditi” i vratiti u formu. Sad mu je jackpot kad točno doda loptu. Daničić je zakasnio u skoku kod trećega gola Belupa. Dakle, cijela je obrana bila za ocjenu jedan”, piše portal 24 sata.

Dinamo je tako nakon prva četiri kola i četiri pobjede u 5. kolu osvojio bod, no i dalje uvjerljivo drži vrh Prve hrvatske nogometne lige.

‘Prvo je poluvrijeme završilo 2-2, nakon što je Belupo šokirao Dinamo već u prvoj minuti. Dinamo je preokrenuo, a za 2-2 je iz penal zabio Ivan Krstanović. Prošlo je kolo promašio penal, a sad ga je sigurno zabio “modrima”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Mario Gavranović bio je daleko najbolji igrač Dinama. Samo mu je osam minuta trebalo za dva gola. Drugi gol je bio odličan, a zabio ga je iz teže pozicije nego što je bila ona protiv Ferencvarosa, koju nije realizirao u završnici utakmice. Dva gola za osam početnih minuta, a onda fenomenalna asistencija petom za Majerov gol za 3-2. Bila je to briljanta Gavranovićeva partija. Činilo se da će Majerov gol presuditi, a onda je Belupo izjednačio na 3-3.

Dinamo je stisnuo, ali nije zabio. Još jedna utakmica koja je Zoranu Mamiću donijela puno glavobolje. Gavranović je bio čudesan, ali obrana je Dinamo stajala tri boda”, navodi portal 24 sata.

Dinamo, podsjetimo, idućeg vikenda neće igrati svoju utakmicu HNL-a budući da je Rijeka tražila, i dobila, odgodu derbija u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.