Ponovno krenula priča – Ivan Perišić u Manchester Unitedu?

Foto: fah

Postalo je to već pravilo, naime, uoči svakog prijelaznog roka, u ovom slučaju zimskog, jedan od najboljih hrvatskih nogometaša, Ivan Perišić, seli se iz Intera na Old Trafford, točnije u Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Ivan Perišić nedavno je rekao već ono što je u više navrata spomenuo…

”San mi je zaigrati u Engleskoj”, kazao je to nogometaš Intera i hrvatske reprezentacije, uoči svog povratka na kultni Wembley, gdje je prije desetak dana s Varenima doživio nesretan poraz u sklopu Lige nacija od Engleske 2:1. Večeras od 21 sat na Wembleyju će zajedno sa Šimom Vrsaljkom i Marcelom Brozovićem igrati protiv vrlo jakog londonskog Tottenhama. Ulog vrlo visok – borba za  nokaut fazu Lige prvaka.

Nekoliko se već mjeseci, pa i nešto duže, kroz medije provlači priča o prelasku Perišića iz Intera u Manchester United. Navodno je Ivan najveća želja portugalskog stručnjaka na klupi Uniteda Jose Mourinha, kome baš i ne cvjetaju ruže ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li danas bliže Perišić Unitedu nego što je bio jučer?

“Već sam nekoliko puta rekao da mi je san zaigrati u Engleskoj. Pa tko zna, nikad ne reci nikad, vidjet ćemo što budućnost nosi”, izjavio je hrvatski reprezentativac, a onda je poslao ključnu poruku kojom zapravo sugerira da će i na proljeće igrati u talijanskoj Serie A.

“Zasad sam sretan u Interu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kad Mourinho nekoga stvarno želi u svojoj momčadi Mourinho to bez obzira na cijenu dobije, Ni ptičjeg mlijeka mu ne nedostaje u Manchester Unitedu, osim rezultata… Rezultat mu za sada gazde ne mogu kupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.