Ponovno se divlja na Marakani u Beogradu: ‘Uskrs bez Kosmeta, s Olujom u Knin’

Foto: Twitter

Na istoku ništa novo, i tako već desetljećima isto. Režimi prolaze, novi dolaze, stara velikosrpska politika ostaje ista, po mjeri Srpske akademije nauka. U cijelom srpskom društvu vide se obrisi Vučićeve velikosrpske politike, i svi to vide, osim eventualno hrvatskih političara i ”hrvatskih” medija, fasciniranih srpskim diktatorom te bivšim šegrtom ratnog zločinca Vojislava Šešelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, velikosrpska politika i njeni apetiti vidjivi su svuda u Srbiji, zašto bi na stadionima bilo drugačije? Naime, tijekom ”večitog” derbija između Crvene zvezde i Partizana na Marakani, danas stadionu Rajko Mitić, na istočnoj tribini pojavila se već uobičajena parola tako često viđena u ”Beogradskom pašaluku”.

Navijači Crvene zvezde, tzv. Delije, za utakmicu protiv Parizana, objesili su poruku:

“Uskrs bez Kosmeta. Sa Olujom u Knin. Tako to ide kad si asimilirani Srbin”, ispisano je na paroli koja se pojavila na stadionu u glavnom gradu ”prijateljske” nam i susjedne države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako nekoga zanima rezultat ”večitog” derbija na Marakani recimo kako je Crvena zvezda pobijedila Partizan 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.