Ponovno se pojavile medijske spekulacije: Mateo Kovačić bi se mogao vratiti u Italiju?

Foto: fah

Kako smo već pisali hrvatski reprezentativac, koji, nažalost, neće biti na dispoziciji izborniku Anti Čačiću za predstojeće dvije ključne utakmice reprezentacije, Mateo Kovačić, nekoliko dana odmora koje je dobio od trenera Reala Zinedine Zidane iskoristio je za posjet Vatikanu. Podsjetimo, u Vatikanu se Mateo fotografirao sa suprugom Izabelom Andrijanić te je fotografiju objavio na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Facebook

Nakon ove objave španjolski i talijanski mediji uglavnom su ignorirali činjenicu da se hrvatski nogometaš fotografirao u Vatikanu nego su se okrenuli spekulacijama koje se već mjesecima vrte medijskim prostorom. Neki su tako mediji na osnovu fotografije iz Vatikana zaključili kako se Kovačić vraća u Italiju.

Tako je Corriere dello Sport objavio kako je dolazak Kovačića u Rim signal da bi se mogao vratiti na Apeninski poluotok.  Prema nekim medijskim napisima još prošlo ljeto su Roma i Juventus željeli angažirati hrvatskog igrača te se govorilo o mogućoj zamjeni na relaciji Real – Tottenham.  Real navodno pregovara sa Spursima, dok bi Kovačić mogao umjesto Delea Allija mogao preseliti u London.

No, to su sve nagađanja koja traju duže vrijeme. Kovačić nije uspio izboriti standardno mjesto u Realu, no, ipak dobije priliku od Zidanea. Naravno, ne dovoljno da bi mogao reći kako je super zadovoljan. Ne može se reći da Kovačić svoje vrijeme na travnjaku u dresu Reala potroši uzalud, naprotiv, nerijetko ga mnogi hvale kao ”nasljednika Luke Modrića.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog ljeta, kad su krenule spekulacije, Mateo je izjavio da mu je odlično u Realu te da želi ostati u kraljevskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.