Poraz Hrvatica na otvaranju, Norvežanke prejake

rukometašica
Foto: fah

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija izgubila je na otvaranju Europskog prvenstva. Aktualne svjetske i europske prvakinje Norvežanke pobijedile su ih 32:23 (16:14).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatske rukometašice dosta su griješile, a Katerine Lunde, iskusna norveška golmanica, imala je sjajnu seriju te nije dozvolila svojoj ekipi da izgubi vodstvo.

Najviše je pogodaka na utakmici zabila Nora Mork, osam, Reistad je dodala sedam, a Ingstad pet. Za Hrvatsku je četiri zabila Stela Posavec, a po tri su zabile Valentina Blažević, Tena Japundža, Dora Kalaus i Ana Debelić.

Hrvatska je u skupini još i s Mađarskom te Švicarskom. Mađarice su pobijedile 33:28. U sljedećem kolu, u nedjelju, Hrvatska igra protiv Mađarske od 18 sati, a Švicarska i Norveška igraju od 20:30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.