Kostelić preko Atlantika u najzahtjevnijoj regati nautičke karijere

Foto:; Facebook

Nekoć neustrašiv na snježnim stazama, a ovih dana u skijaškoj mirovini, Ivica Kostelić spreman je za novi adrenalinski izazov, ali u posve drugačijem sportskom okružju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarna jedriličarska utrka Route du Rhum starta u nedjelju i okuplja najvještije i najhrabrije koji će se jedrima uputiti preko Atlantika. Među njima u najizazovniju utrku nautičke karijere kreće i naš najbolji skijaš.

– Moji ciljevi za regatu je najprije završiti regatu, a zatim pokušati se utrkivati koliko god je to moguće, koliko god to uvjeti dopuštaju.

Utrka starta u Saint-Malou u Francuskoj, a cilj je Pointe-à-Pitre u Guadeloupeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Najveći izazov koji si čovjek može zamisliti je borba s oceanom, još uvijek najveća sila koja na zemlji postoji i na neki način je ovo jedna od zadnjih avantura za čovjeka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.