Španjolci proglasili kontroverzom činjenicu da je Modrić kritizirao suca koji mu sudi u subotu

Varšava, 15.10.2024 - Utakmica 4. kola Lige nacija između reprezentacija Poljske i Hrvatske na stadionu Narodowy u Varšavi. Na slici Luka Modrić, Kacper Urbanski. foto HINA/ Danijel KASAP/ ds

Hrvatska reprezentacija odigrala je 3:3 na gostovanju kod Poljske u četvrtom kolu Lige nacija. Poljaci su poveli, a Hrvatska je ekspresnim golovima okrenula na 3:1. Poljska se vratila, a u zadnjih 20 minuta krenula i po novi preokret jer je zbog isključenja golmana Dominika Livakovića imala igrača više. Nakon utakmice kapetan Luka Modrić komentirao je suđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski medij Sport zbog toga je stavio naslov “Kontroverza: Hernández Hernández će suditi Realu nakon Modrićeve kritike”.

“Ne volim pričati o sucima. Livi je izbio loptu, možda ga je udario u tom produžetku, ali po meni to nije za crveni. Iako, morao bih vidjeti snimku da bih mogao bolje komentirati.Međutim, bilo je dosta situacija u kojima je sudac mogao bolje suditi. Znam ga iz španjolske lige, navikao sam na njegovo suđenje”, rekao je Modrić .

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.