Poraz rukometašica na startu kvalifikacija za EP

rukometašica
Foto: fah

Hrvatske rukometašice u četvrtak su 1. kolu skupine 4 kvalifikacija za EP 2022. u Rijeci protiv Ukrajine izgubile sa 22-23 (15-11), i to nakon što su u prvom poluvremenu odigrale vrlo dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri hrvatske igračice su prvo poluvrijeme završile sa četiri postignuta pogotka, Ćamila Mičijević, Paula Posavec i Valentina Blažević.

Kod Hrvatske Ćamila Mičijević utakmicu je završila sa 8 golova, Paula Posavec zabila je 5, Valentina Blažević je ostala na 4 iz prvog poluvremena, a Larissa Kalaus je dodala 3 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.