Portugalci: Znamo koliko je Hrvatska kvalitetna, bit će to zahtjevna utakmica

Foto: fah

Portugal i Hrvatska će u subotu u 18.45 sati (17.45 sati po lokalnom vremenu) odigrati na Nacionalnom stadionu u Lisabonu pripremnu utakmicu uoči Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– O Hrvatskoj još ne razgovaramo, ali znamo njene kvalitete. Na predzadnjem Svjetskom prvenstvu bili su u finalu, a na zadnjem u polufinalu pa će to biti zahtjevna utakmica, izjavio je 24-godišnji krilni igrač Wolverhamptona Pedro Neto na konferenciji za medije u Lisabonu.

Neto se u engleskoj ligi susretao s hrvatskim igračima Mateom Kovačićem i Joškom Gvardiolom iz Manchester Cityja.

– Već sam igrao protiv njih. Po rezultatima znamo koliko su dobri, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal, koji je pobijedio u svih deset kvalifikacijskih utakmice, vjeruje da može na prvenstvu ponoviti uspjeh iz 2016. kada je bio prvak Europe.

– Portugal uvijek nastoji osvojiti natjecanje u kojem sudjeluje, poručio je Neto iza kojega je šest nastupa i pogodak za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.