Poruka Armade: ‘Sudačka mafija nam krade bodove’

Foto: Facebook/Armada

Uoči utakmice protiv Hajduka oglasila se riječka navijačka skupina Armada, koja godinama vjerno prati Rijeku. Nekoć bi susret Rijeke i Hajduka bio veliki derbi, danas je to tek ”utakmica”, susret za sredinu ljestvice. Armada je prozvala sudačku organizaciju, a pozvala je sve navijače na trening kako bi podržali igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Došlo je vrijeme da igrači opet osjete našu podršku, a zaslužili su to, pogotovo u razdoblju kada su nas razveselili pristupom u Europi i u ‘kaljuži’ HNL-a!

Sada kad im se oduzimaju bodovi u VAR sobi, a i ne ide sve od noge svaka tri dana, zaslužuju osjetiti uživo našu podršku pa makar samo i na treningu, uz želju da što prije igrači osjete pravu podršku na utakmici pa makar i s obližnjeg brda!

Nije ovo samo podrška i zahvala igračima prije jedne utakmice već i poruka da iza ovog kluba i ekipe stoje navijači, da sudačka mafija ne može raditi s Rijekom kako im se naredi jer su tribine prazne pa se osjećaju zaštićeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želimo mirno gledati na TV cirkus sudaca koji se smješkaju dok komuniciraju s VAR sobom, a igrači se nemoćno i u nevjerici pogledavaju!

Odlazak na trening je i znak da Armada ne okreće leđa i pruža momčadi još jaču podršku nakon dvije slabije utakmice i ne zaboravlja koja je zadaća iskrenog navijača, a to je gurati momčad naprijed!

Zato pozivamo sve navijače Rijeke i članove Armada na trening Rijeke u utorak u 16:30h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljanje u 16h kod Docker’s Pub-a.

SAMI PROTIV SVIH!”, poručila je Armada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.