Nervoza Jürgena Kloppa potpuno je razumljiva

Foto: fah

Nogometaši Liverpoola, aktualni prvaci Engleske, u velikom derbiju Premiershipa poraženi su na svom terenu od zahuktalog Manchester Cityja. City je deklasiralo Liverpool 4:1, koji se tako vjerojatno oprostio od borbe za naslov prvaka, odnosno od obrane naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katastrofalnu utakmicu je odigrao golman Liverpoola Alisson, koji je bio direktni krivac za dva gola Građana. Nakon utakmice Brazilac je bio na meti kako navijača tako i novinara, no u njegovu je obranu, kako smo već pisali, stao trener Liveroola Jurgen Klopp, koji je bio izuzetno ljut zbog brojnih medijskih napisa o Alissonu. Klopp je ovog puta podučio novinare tko bi, a tko ne bi, trebao pratiti nogomet.

“On je jedan od najvećih profesionalaca. Ako su pojedinci spremni zaboraviti njegove obrane na osnovu sinoćnje utakmice, onda nemojte pratiti nogomet. Pričao sam s njim i danas mu je teško, ali sve je to jedan dio nogometnog života, idemo dalje”, poručio je Klopp.

Razumljiva je nervoza trenera Liverpoola, koji je prerano ispao iz utrke za naslov, iako na početku sezone nije tako izgledalo. Naprotiv, sve je bilo idilično. Liverpool je krenuo odlično…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je kao klub dosta uložio u igrače, a i trener je jedan od najbolje plaćenih nogometnih stručnjaka svijeta, iako je Nijemac osvojio s Liverpoolom gotovo sve što se moglo osvojiti nije lako suočiti se porazom od kluba kojeg trenira Pep Guardiola. Ipak su Guardiola i Klopp veliki, veliki rivali, ponekad se ponašaju kao da si i više od sportskih protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.