Poruka Jose Mourinha Zlatanu Ibrahimoviću: ‘Ne radi ludosti, budi strpljiv’

Foto: Twitter

Zlatan Ibrahimović (35) unatoč ozljedi prednjih križnih ligamenata prije dvadesetak dana potpisao je novi jednogodišnji ugovor s Manchester Unitedom. Inače, Ibrahimović je ozlijedio prednje križne ligamente. Tom prilikom slavni portugalski stručnjak i trener kluba s Old Trafforda, Jose Mourinho poručio je Ibrahimoviću jednu zanimljivi stvar, koja je iznenadila bivšeg švedskog reprezentativca. Malo će koji trener od igrača tražiti da uspori kad već igrač tako marljivo trenira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vratio sam se kako bih završio ono što sam započeo. I klub i ja smo željeli da ostanem. Ne mogu dočekati da se vratim na Old Trafford. Dat ću sve od sebe da prvu utakmicu dočekam u najboljoj formi”, poručio je nakon potpisivanja novog ugovora s Manchester Unitedom Ibrahimović. Ibrahimović doista daje sve od sebe kako bi se vratio jednako dobar kao što je bio.

Zabrinuo je čak i Mourinha.

“Zlatan nam je potreban. Čekat ćemo ga s puno strpljenja. I on mora biti strpljiv. Ne treba biti toliko emotivan i ne treba raditi ludosti kako bi se što brže oporavio. Znam da se želi što prije oporaviti. Zbog toga želim da bude smiren i sve radi korak po korak. Neka uspori malo. Želimo ga u momčadi u najboljoj formi…”, poručio je svom napadaču Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.