Poruka Luke Modrića nakon novih sjajnih igara u hrvatskom dresu sve govori

Foto: fah

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić na Instagramu je ostavio poruku nakon što je ponovno odigrao u hrvatskom dresu dvije sjajne utakmice. Naime, Luka je najprije briljirao protiv Švedske na Maksimiru, kada je Hrvatska u možda i ključnoj utakmici u borbi za ostanak u prvom razredu Lige nacija svladala Šveđane 2:1, a onda je, također na Maksimiru, briljirao protiv Francuza u utakmici Lige nacija koju su svjetski prvaci dobili 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Instagram

“Do idućeg puta. Hvala”, objavio je na svom storyju na Instagramu kapetan hrvatske nogometne reprezentacije. Ovakvom skromnom i jednostavnom porukom Modrić je ponovno potvrdio koliko je zapravo velik i kao čovjek.

Luka je, kako smo već spomenuli, briljirao protiv Francuza te je imao čak 90 točnih dodavanja, od 96 koliko ih je uputio. Drugi igrač po broju točnih dodavanja je igrač Chelseaja Mateo Kovačić, koji je imao 61 točno dodavanje, od 66 upućenih, tek na trećem mjestu je jedan francuski nogometaš, Raphael Varane, koji je imao 60 točna dodavanja od 62 pokušaja.

Kapetan Vatrenih imao je 110 dodira s loptom te je u po tome bio najbolji na utakmici, dobio je 11 dvoboja te je po tome četvrti najbolji igrač susreta na Maksimiru. Luka je imao tri uspješna driblinga iz četiri pokušaja te je i po tome u vrhu, peti igrač derbija na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je, dakle, još jednom potvrdio da je i s 35 godina na leđima uvjerljivo najbolji igrač hrvatske reprezentacije.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.