Poslali službenu ponudu: Celtic želi Mourinha

Foto: fah

Uprava škotskog prvaka Celtica poslala je i službenu ponudu Joseu Mourinhu, treneru bez posla otkad je u prosincu dobio otkaz u Manchester Unitedu, pišu britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

List Daily Mail tvrdi da je ponuda Celtica za Mourinha vrlo izdašna, a Portugalac već ima ponude Rome i Lyona, klubova koji u svojim prvenstvima, za razliku od Celtica, još nisu osigurali nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Bivši trener Chealsea, Real Madrida i Intera trenutno radi kao TV-komentator, a Celtic je u subotu osvojio jubilarni 50. naslov prvaka. Ekipu vodi Neil Lennon, koji je došao kao privremeni trener i vjerojatno neće ostati na toj dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.