Potop Hajduka u Puli, Splićane uništio osvajač ‘Hajdučkog srca’

Foto: fah

Istra 1961 šokirala je favorizirani Hajduk i pred rekordno popunjenim tribinama stadiona Aldo Drosina u posljednjem susretu 19. kola SuperSport HNL-a slavila s visokih 3:0!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puljane je u vodstvo doveo bivši igrač Hajduka i osvajač “Hajdučkog srca” Ante Erceg majstorijom u 29. minuti. Nakon toga dvaput su gosti tresli domaću mrežu, no golovi Melnjaka u 36. i Borevkovića u 42. minuti, oba postignuta na sličan način, nakon ubačaja Krovinovića, poništeni su zbog zaleđa. O te dvije odluke dugo će se pričati, no to danas nije pomoglo gostima. U drugom dijelu na 2:0 povisio je u 53. minuti Einar Galilea na ubačaj Petrušenka iz kornera, a za konačnih 3:0 svoj drugi gol zabio je odlični Erceg u 65. minuti.

Istra 1961 je ostala šesta na ljestvici, ali sada ima 24 boda, tri manje od četvrtog Varaždina i petog Slavena Belupa, a pet više od sedme Lokomotive. Drugi Hajduk je, pak, ostao na 38 bodova, sedam manje uz utakmicu više od vodećeg Dinama, a četiri više od trećeg Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.