Potter: Kovačić upitan za nastup, a Dinamo je zaslužio biti ovdje

Foto: fah

Nogometaši Dinama i Chelseaja sastaju se sutra od 21 sat na Stamford Bridgeu u šestom kolu Lige prvaka, u utakmici koja nema rezultatski značaj za londonski klub, Dinamo lovi pobjedu kako bi osigurao Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrima osim tri boda iz Londona treba i pobjeda Milana nad Salzburgom, a sutrašnji ogled s Modrima najavio je trener Chelseaja Graham Potter.

U prvom ogledu ove dvije momčadi na otvaranju Lige prvaka Modri su senzacionalno slavili s 1:0 na rasprodanom Maksimiru, ali sutra ih čeka momčad koja se pod novim trenerom brzo vratila na pobjedničke staze te osigurala prvo mjesto u skupini.

Na početku je govorio o stanju u momčadi i ozlijeđenim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kepa Arrizabalaga neće biti spreman za utakmicu, Mateo Kovačić upitan je zbog ozljede lista, postoji šansa za njegov nastup, ali donijet ćemo odluku kasnije, kazao je Potter.

Osvrnuo se na to kako će izabrati momčad za Dinamo s obzirom na to da je osiguran prolazak u nokaut fazu, a već sljedećeg vikenda slijedi važna utakmica u Premier ligi.

– Moramo poštovati natjecanje i protivničku momčad. Želimo pobijediti i odigrati dobru utakmicu nakon poraza za vikend, a izabrat ćemo momčad koja će igrati s ciljem da pobijedi, objasnio je Potter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potter je komentirao momčad Dinama koju je pohvalio, što se moglo vidjeti u njihovom prvom duelu u prvom kolu, piše HRT.

– Dinamo je talentirana momčad i ima opasne igrače. Organizirana su momčad i kvalitetna, zaslužili su biti ovdje. Moramo biti spremni za njih, želimo pozitivan rezultat i dobro završiti grupnu fazu. Ne mislim da će biti utakmica kao i prva. Kad igramo doma, moramo biti protagonisti i aktivni te kreirati šanse. Dinamo ima opasne igrače koji mogu dobro odigrati u kontri, što smo vidjeli u prvoj utakmici koju smo igrali protiv njih, kazao je Potter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.