Povijest HNL-a: Gavranovićev pogodak četvrti najbrži

Foto: fah

Mario Gavranović u utakmici protiv Dinama zabio je Dinamu u 17. sekundi utakmice i postigao četvrti najbrži zgoditak u povijesti HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skinuo je Anasa Sharbinija koji je Zagrebu 2014. godine zabio u 20. sekundi, dok je najbrži pogodak u ligi od osamostaljenja zabio Edin Šaranović 2004. za Kamen Ingrad protiv Intera u 10. sekundi utakmice.

Na drugom mjestu nalazi se Mato Jajalo s pogotkom Slaven Belupa 2007. protiv Zagreba za 12 sekundi. Jean Kouassi za Hajduk je 2014. godine zabio Lokomotivi nakon 15 sekundi te drži treće mjesto na ljestvici najbržih pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.