Povratak ‘diva sa Šalate’: Karlović će ipak igrati za Hrvatsku u finalu Davis Cupa

Foto: fah

Neslužbeno se govori kako će Ivo Karlović ipak igrati za Hrvatsku u finalu Davis Cupa. Ovu odluku donio je Karlović nakon ozljede Borne Ćorića koji zbog operacije neće moći nastupiti protiv Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šesnaest godina dugoj karijeri osvojio je 8 ATP naslova, prije osam godina bio je 14. tenisač svijeta, a trenutno je na 20. mjesto ATP liste, no zbog odnosa s HTS-om propustio neke od najvećih trenutaka Davis Cup reprezentacije, a iz reprezentacije se naglo povukao, i to SMS porukom, uoči Olimpijskih igara u Pekingu. Prije četiri godine objavio je da više neće igrati za Hrvatsku.

Podsjetimo, finalni mečevi Davis Cupa između Hrvatske i Argentine na rasporedu su od 25. do 27. studenog u zagrebačkoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.