Povratak na treće mjesto: U slavonskom derbiju Osijek slavio u Vinkovcima protiv Cibalije

Foto: fah

U prvoj nedjeljnoj utakmici 16. kola Prve HNL nogometaši Osijeka su slavili u Vinkovcima kod Cibalije s 2-0 (0-0) i vratili se na treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Slavonski derbi” pripao je Osječanima koji su znali iskoristiti velike pogreške obrane Cibalije. Osijek je poveo u 61. minuti u akciji u kojoj je Perošević u izglednoj prilici pogrešno zahvatio loptu, pa Knežević glavom pogodio vratnicu, a odbijenu loptu Muzafer Ejupi napokon sproveo u mrežu. U prvoj minuti sudačke nadoknade Gabrijel Boban je pogodio za konačnih 2-0 nakon tragikomične pogreške vratara domaćih Matkovića kome je prilikom ispucavanja lopta prošla kroz noge, pa bivšem napadaču Zagreba nije bilo teško zatresti mrežu.

Vodi Rijeka s 41 bodom, Dinamo ima 36. Osijek je treći s 33, Hajduk četvrti s 31 bodom, a Cibalija je ostala pretposljednja s 8 bodova, bodom više od “fenjeraša” Splita.

Dvoboj je pred oko 1600 gledatelja na stadionu HNK Cibalia u Vinkovcima sudio Pajač iz Sv. Ivana Zeline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac: 0-1 Ejupi (61), 0-2 G. Boban (90+1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.