Povratak u formu u pravo vrijeme: Bruno Petković u udarnoj postavi Europske lige

Utakmica 26. kola Prve HNL između GNK Dinama i HNK Gorice na stadionu u Maksimiru. Na slici Bruno Petković iz Dinama slavi postignuti zgoditak. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Dinamo je, kako smo već pisali, ostvario veliku pobjedu u Belgiji protiv Genka. Bilo je 3:0 za Modre, ovom pobjedom plavi su otvorili put prema europskom proljeću, koje je u Maksimiru postao jedan standard kakav su mnoge generacije Modrih sanjale desetljećima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva gola za Dinamo je zabio sjajni napadač Bruno Petković, koji se vratio u formu, a na koju se dugo čekalo. Naime, zbog slabije forme Petković je nakratko ispao iz reprezentacije te nije bio pozvan za prošlu akciju Vatrenih. I bez njega izabranici Zlatka Dalića odigrali su sjajno u rujnu, ostvarili su dvije pobjede, uz remi u Rusiji. Ipak, s ovakvom formom Petković bi se uskoro ponovno mogao vratiti među Vatrene. Inače, Bruno već mjesec dana igra na novoj poziciji, trener Krznar ga je povukao iza dva napadača.

Foto: Snimka zaslona

Igrom protiv Genka Petković se našao u udarnoj postavi 2. kola Europske lige i to prema SofaScoreu. Petkovića su smjestili na srednjeg vanjskog, dok je na golu takve momčadi Leverkusenov golman Hradecky. Naime, na desnom je beku Zvezdin Gobeljić, dva stopera su Hincapie iz Leverkusena te Patric iz Lazija, a na lijevom beku je Spartin Hancko. Na desnom je krilu Masouras iz Olympiakosa, lijevo je Promes iz Spartaka. Partner Brune Petkovića u vezi je nogometaš Bayera Florian Wirtz. U samom napadu su Lyonov Ekambi i PSV-ov Gakpo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.