Pozitivan na koronavirus: Kakve simptome ima Andrej Kramarić?

Zagreb, 11.10.2020 - Utakmica Lige nacija između reprezentacija Hrvatske i Švedske. Na slici Andrej Kramarić. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Andrej Kramarić protiv Švedske ušao je u igru u drugom poluvremenu te je svojim pogotkom donio važnu pobjedu Hrvatskoj u sklopu 3. kola Lige nacija, u 4. kolu protiv Francuske igrač Hoffenheima nije ni ulazio u igru. Hrvatska je od Francuske ponovno bila blizu i ponovno je, naravno, izgubila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tu nije bio kraj nevoljama ozlijeđenom Kramariću, naime, nakon povratka u Hoffenheim Kramarić je dobio pozitivan nalaz na koronavirus.

Jedan od najboljih napadača Bundeslige u ovom trenutku javio se za Dnevnik Nove TV te je kratko komentirao činjenicu da je pozitivan na virus, koji ponovno hara svijetom, piše portal gol.hr.

“Imam minimalne simptome, bit će to sve u redu. Ne znam gdje sam se zarazio”, rekao je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već pisali zaražen je još jedan hrvatski reprezentativac, Ante Budimir, koji je debitirao u vatrenom dresu protiv Švicarske u prijateljskoj utakmici. Ante je bio asistent Pašaliću za pobjednički pogodak za Vatrene te je tako opravdao poziv Zlatka Dalića i debi u 30-oj godini života.

Nakon reprezentativne akcije, Budimir se vratio u Španjolsku. I baš kad je trebao biti predstavljen u novom klubu, Osasuni, klub je objavio da je Budimir zaražen koronavirusom.

O ovim slučajevima, oglasio se i HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U ovom trenutku nemoguće je reći kada i gdje su zaraženi Kramarić i Budimir, no naglašavamo da su svi igrači i članovi stožera bili negativni na sva tri testiranja tijekom okupljanja, a koja je provodio službeni UEFA-in partner za testiranje. Nadležna epidemiološka služba RH procijenila je kako suigrači Kramarića i Budimira te članovi stožera nisu bili rizični kontakti te da im nije potrebna samoizolacija.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.