Poznati nogometaš ne vjeruje Srbima: Nisu baš iskreni

Foto: snimka zaslona

Nedavno je i službeno potvrđena senzacionalna informacija da Albanija i Srbija žele zajedno organizirati Europsko prvenstvo za nogometaše do 21 godine, što nije svima oduševljavajuća ideja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lorik Cana, legendarni albanski nogometaš, smatra da Srbi u ovaj projekt nisu ušli s iskrenim namjerama. Pohvalio je inicijativu Armanda Duke, predsjednika albanskog nogometnog saveza, no istovremeno ga i upozorio da ne smije previše vjerovati Srbima.

“Znam da poštuju Duku, da su nam srpski nogometaši iskazali poštovanje i stali u našu zaštitu kad smo igrali u Beogradu, ali njihovi osjećaji nisu iskreni. To pokazuju u svemu što rade. Branio sam boje Albanije, igrao za reprezentaciju i govorim ono što osjećam”, kazao je Cana pa dodao kako nije pravo vrijeme za zajedničku organizaciju Europskog prvenstva:

“Nije pravi trenutak da s njima radimo nešto zajedničko. Zašto ne u budućnosti, ako se stvari budu razvijale kako treba. Duka još uvijek ne zna s kim ima posla, zato se ne slažem s njegovom odlukom da organizira prvenstvo sa Srbima. Sumnjam u njihovu iskrenost za bilo kakvu suradnju. Ponavljam, smatram da ovo nije pravi put, nije vrijeme da se radi nešto zajedničko s njima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.