Poznati sastavi: Bayern bez Lewandowskog u reprizi prošlogodišnjeg finala Lige prvaka

Foto: Twitter

Večeras se igraju dvije utakmice četvrtfinala Lige prvaka, naravno, u središtu pozornosti svakako je utakmica između Bayerna i PSG-a. Naime, bit će to repriza prošlogodišnjeg finala najjače europske klupske nogometne lige, uz Real – Liverpool, susret koji je odigran jučer i završen 3:1 pobjedom Reala, ovo je definitivno najjača utakmica četvrfinala. Neki će reći finale prije finala, a Parižani žele sportsku osvetu za prošlogodišnji poraz u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvaci Europe će u Muenchenu ugostiti momčad PSG-a, koju su prošle sezone, u finalu, svladali 1:0.

Najveći problem za domaće je ozljeda najboljeg igrača Roberta Lewandowskog, a priliku umjesto njega dobio je Choupo-Moting.

Susret se igra od 21 sat, a već su poznati sastavi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern:

Neuer, Pavard, Sule, Alaba, Hernandez, Kimmich, Goretzka, Muller, Sane, Coman, Choupo-Moting.

PSG:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navas, Dagba, Marquinhos, Kimpembe, Diallo, Gueye, Danilo, Di Maria, Neymar, Draxler, Mbappe

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.