Poznati svi sudionici i nositelji osmine finala Lige prvaka: Evo koji su!

Foto: fah

U osmini finala Lige prvaka igrat će samo klubovi iz Liga petice – četiri iz Engleske, četiri iz Španjolske, tri iz Italije, tri iz Njemačke i dvije ekipe iz Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb će se održati 16. prosinca u Nyonu.

Nositelji:

PSG, Bayern München, Manchester City, Juventus, Liverpool, Barcelona, RB Leipzig, Valencia

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nenositelji:

Real Madrid, Tottenham, Atalanta, Atletico Madrid, Napoli, Borussia Dortmund, Lyon, Chelsea

Sele u Europsku ligu: Ajax, Benfica, Inter, RB Salzburg, Šahtar, Club Brugges, Bayer, Olympiacos

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice osmine finala Lige prvaka igraju se 18-19. veljače i 25-26. veljače, dok su uzvrati 10-11. ožujka i 17-18. ožujka. Finale se igra 30. svibnja u Istanbulu. Liverpool je branitelj naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.