Predsjednik Barcelone odahnuo: Neymar produljuje ugovor za par dana

fah

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je u četvrtak izjavio da će brazilska zvijezda Neymar produljiti ugovor s katalonskim klubom u sljedećih nekoliko dana, okončavši tako nagađanja o njegovom odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za par dana potvrdit ćemo produljenje ugovora s Neymarom na idućih pet godina”, kazao je predsjednik Barçe na konferenciji za novinare. “Klupski i Neymarovi odvjetnici dogovaraju zadnje pojeidnosti ugovora”, dodao je.

Dugački pregovori o produljenju ugovora s napadačem Seleçaoa, čiji ugovor s Bracelonom ističe na kraju sezone 2017./2018. potpirili su glasine o eventualnom odlasku 24-godišnjeg Brazilca za kojeg interes pokazuju PSG, Real Madrid, Manchester City i Manchester United.

“Čitam da je dosta klubova zainteresirano za Neymara. To je normalno, ali Neymar nije nikada rekao da želi otići iz Barçe, upravo suprotno”, dodao je Bartomeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.