Predsjednik Hajdukova Nadzornog odbora Benjamin Perasović nakon povijesne blamaže: ‘Neće jedna utakmica poremetiti našu viziju’

Foto: fah

Predsjednik Hajdukova Nadzornog odbora Benjamin Perasović dan nakon blamaže u prvom pretkolu Europske lige i poraza na Poljudu od malteške Gzire ipak je odlučio komentirati neočekivani i novi europski posrtaj kluba već u sredini srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perasović tvrdi kako isprika nije fraza već je duboka i iskrena.

”Sinoć je bilo plakanja i lupanja o zid i slično. U ime cijelog NO se također ispričavam svim navijačima Hajduka na sramoti i blamaži koja je sinoć viđena”, kazao je Perasović. Podsjetimo, nitko iz NO-a Hajduka još uvijek ne misli otići već je komentirao potez predsjednika Uprave, Marina Brabića, koji je stavio mandat na raspolaganje, ali i ostao na funkciji. Međutim, što je s Nadzornim odborom? Što bi se trebalo dogoditi pa da članovi NO-a odu?

”Predsjednik uprave Marin Brbić nam je stavio svoj mandat na raspolaganje, mi smo održali sjednicu, od nas sedam članova šest je bilo ‘za’, jedan je bio suzdržan. Velikom većinom je NO dao povjerenje predsjedniku Uprave koji sada ima naše povjerenje i sve ovlasti da konsolidira stanje u klubu, ali će i preuzeti odgovornost za ciljeve koje je sebi postavio i situaciju kakva će biti kroz godinu dana. Još bih htio reći da i u životu izvan sporta trenuci krize, očaja, gubljenja vjere i bola se mogu i moraju iskoristiti za zbijanje redova. Pravi navijači su žešći što je Hajduku teže. I što je situacija gora. To znaju svi! I zato apeliram na zbijanje redova…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perasović vjeruje u igrače, koji sinoć nisu našli za shodno stati pred novinare i ako ništa drugo ispričati se navijačima, koji su u velikom broju došli na Poljud.

”Mi vjerujemo u naše igrače, investirali smo u ovu momčad i neće jedna utakmica, koliko god tragična bila, poremetiti to što radimo i viziju koju imamo…”

Što bi se trebalo dogoditi pa da i Perasović i članovi NO-a odu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Žao mi je zato što sam neke stvari oko kontinuiteta shvatio dogmatski, ali ta se dogma brzo raspršila. Svi mi u životu nekad uhvatimo neki stereotip ili dogmicu i ona se nama zavukla, ali smo je riješili. Mi odgovornost osjećamo, razgovarali smo na Ćakuli gdje je i mjesto, ako bi znatan broj članstva iskazao nepovjerenje prema NO-u, vjerujte da bismo otišli odmah.

Gospodin Brbić ima naše povjerenje, a sitnice u verbalnoj ekspresiji ne možemo dizati na višu razinu i ja to ne doživljavam tako. Kad je riječ o viziji, investiciji, tu se slažemo. O HNS-u trenutno nitko ne razmišlja, Hajduk nam je na prvom mjestu…”, kazao je Perasović, a prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.