Predsjednik Rusije Vladimir Putin pozvao Blattera i Platinija na SP iduće godine

Foto: fah

Bivši predsjednik FIFA-e Sepp Blatter i bivši predsjednik UEFA-e Michel Platini nazočit će svjetskom prvenstvu u nogometu koje se iduće godine održava u Rusiji kao “stari prijatelji” ruskog predsjednika Vladimira Putina, objavio je u petak glasnogovornik Kremlja Dmitry Peskov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blattera i Platinija Etičko povjerenstvo FIFA-e 2015. suspendiralo zbog korupcije.

“Znate da su Putin i Blatter dugogodišnji prijatelji”, rekao je Peskov. “Svjetsko prvenstvo je veliki praznik nogometa i stari su prijatelji dobrodošli. Putin dobro poznaje i Platinija i bit ćemo sretni ako ga vidimo u Moskvi”.

“Da, ići ću, dobio sam poziv predsjednika Putina, uostalom, kao i Michel Platini”, izjavio je 81-godišnji Blatter koji priprema knjigu o FIFA-i.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Platini “nije primio Putinov poziv da dođe na SP u Rusiji i ne zna što će raditi iduće ljeto”, doznaje agencija France Presse pozivajući se na ljude bliske bivšem predsjedniku UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.