Predstavljen poštanski žig s likom paraolimpijca Velimira Šandora

Foto: fah

Hrvatsko društvo olimpijske filatelije i memorabilije , Hrvatska pošta i Sportski savez osoba s invaliditetom Zagrebačke županije predstavili su u četvrtak u poštanskom uredu Velika Gorica prigodni poštanski žig posvećen brončanom paraolimpijcu s 15. Ljetnih Paraolimpijskih igara u Rio de Janeiru i članu Atletskog kluba osoba s invaliditetom Uspon iz Velike Gorice Velimiru Šandoru .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tajnik HDOFM-a Zdenko Brezarić istaknuo je da je cilj ove akcije izjednačavanje uspjeha olimpijaca i paraolimpijaca te senzibiliziranja hrvatske sportske javnosti za njihove rezultate.

“Šandor se ovime našao u društvu Sandre Perković, Blanke Vlašić i brače Sinković koji već imaju svoj poštanski žig. Cilj nam je da u ovu akciju do kraja godine uključimo i ostale osvajače paraolimpijskih medalja iz Ria Sandru Paović, Mikelu Ristoski, Zorana Talića, Anđelu Mužinić i Helenu Dretar Karić”, kazao je Brezarić.

Velimir Šandor nije krio zadovoljstvo što je Hrvatska pošta prepoznala njegove uspjehe kao i činjenicom da se nalazi u društvu odabranih hrvatskih sportskih zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Ovo će mi biti još jedan poticaj za nastup u srpnju slijedeće godine na Svjetskom prvenstvu u Londonu”, rekao je Šandor.

Sve poštanske pošiljke koje danas budu upućene diljem Hrvatske i svijeta iz Velike Gorice nosit će žig s likom Velimira Šandora, a po završetku ove akcije žig će biti pohranjen u Hrvatskom poštanskom muzeju u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.