Prekrasan Shaqirijev pogodak ‘škaricama’ najljepši u osmini finala

fah

Švicarska je na nesretan način, u ruletu kaznenih udaraca, ispala u osmini finala Europskog nogometnog prvenstva od Poljske, a strijelcu izjendačujućeg pogotka Xherdanu Shaqiriju kakva-takva utjeha može biti što je njegov sjajan gol proglašen najljepšim u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbor je proveden na službenom internetskom portalu Europskog nogometnog prvenstva, a Shaqirijeve predivne ‘škarice’ s ruba kaznenog prostora iz 82. minute spomenutog dvoboja dobile su 82 % glasova svih koji su sudjelovali u anketi.

Od tih glasova 10 % posto njih došlo je iz Švicarske, a samo jedan posto s područja Hrvatske.

Podsjetimo, najljepšim pogotkom u grupnoj fazi natjecanja posjetitelji službenog portala EP-a izabrali su gol Mađara Zoltana Gere za 1-0 u dvoboju 3. kola skupine F protiv Portugala, koji je završio 3-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.