Preokret u posljednjem trenutku: Zašto je Brozović ostao bez transfera u Inter?

Foto: fah

Sportski direktor Seville, Oscar Arias, rekao je nakon zatvaranja zimskog prijelaznog roka kako je htio dovesti Marcela Brozovića iz Intera, ali da to nije bilo moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik Seville rekao je kako hrvatski vezni igrač nije došao jer Sevillu nije napustio ni jedan vezni igrač koji bi oslobodio mjesto za Brozovića, pišu Sportske novosti.

Miroslav Bičanić, Brozovićev zastupnik, rekao je da nterov trener Luciano Spalletti odbio pustiti Brozovića jer Inter nije doveo zamjenu za njega.

Tijekom zimskog prijelaznog roka Sevilla je dovela lijevog bočnog Guilhermea Aranu, desnog beka Miguela Layúna, veznog Roquea Mesu i napadača Sandra Ramíreza. Klub su napustili napadač Walter Montoya, lijevo krilo Borja Lasso i vezni Michael Krohn-Dehli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.