Preostaje tek Celtic: Sarajevo s igračem manje eliminiralo Budućnost iz Podgorice

Foto: FK Sarajevo

Nogometaši Sarajeva slavili su večeras u Zenici, na Bilinom polju, protiv Budućnosti iz Podgorice u sklopu 3. pretkola Europske lige 2:1. U play off završnici čeka iz stari poznanik, Celtic. Škotski klub i Sarajevo već su se susreli u europskim kupovima, Celtic je uvjerljivo prošao dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sarajevo je, podsjetimo, do trećeg pretkola Europske lige došlo poslije ispadanja od Dynamo Bresta 2:1¸u gostima, dok je Budućnost u istoj fazi natjecanja na domaćem terenu poražena od Ludogoretsa 3:1.

Obje su momčadi imale na utakmici nekoliko prilika, no Sarajevo je imalo više sreće, momčad iz Bosne iz Hercegovine došla je do pobjede  zahvaljujući golovima Tatara (4′) i Fanima (67′),  jedini gol za Budućnost zabio je Moraitis u 44. minuti. Momčad Sarajeva uspjela je zaraditi i crveni karton nakon što je Rahmanović u 75. minuti dobio drugi žuti karton.

Kako smo već spomenuli momčad Sarajeva je prošle godine u 1. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka igrala protiv Celtica, u oba susreta škotski je sastav slavio 5:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europska liga, 3. pretkolo:

Sarajevo – Budućnost 2:1 (Tatar 4′, Fanimo 66’/Moraitis43′)

Sarajevo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačević, Oremuš, Šerbečić, Dupovac, Pidro, Pejović, Rahmanović, Sušić, Tatar, Fanimo, Ahmetović.

Budućnost:

Dragojević, Milić, Čuković, Adžić, Sekulić, Raičković, Mirković, Grbić, Terzić, Ivanović, Moraitisu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.