Prerano napustio teren: Odlazi li Salah iz Liverpoola?

Foto: fah

Egipatski nogometaš i zvijezda Liverpoola Mohamed Salah jučer je tijekom derbija Liverpool – Chelsea napustio teren pola sata prije kraja susreta.  Dakako, ne svojom voljom. Salah i suigrači su u vrlo lošoj formi, Liverpool je po prvi puta u bogatoj povijesti stigao do pet uzastopnih domaćih poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Egipatski nogometaš je bio ljut kada ga je Klopp izvukao iz igre u 61. minuti, čini se kako ipak nije riječ o ozljedi. Ljutiti Salah je prošao pored Kloppa bez pozdrava te je otišao na tribinu.

“Iznenađen sam da Mo Salah izlazi, zaista jesam. I sam ne izgleda baš sretno. Liverpool treba gol i najbolji je strijelac Premier lige”, rekao je Carragher, legenda Liverpoola komentirajući utakmicu za Sky Sport.

Salahov agent na Twitteru ostavio je vrlo zanimljivu poruku iste večeri koja je pokrenula brojne glasine o odlasku sjajnog nogometaša iz kluba s kojim je osvojio Ligu prvaka. Salahov je agent nakon što je Salah napustio teren poslao poruku tek jednom jedinom točkom. Mnogi smatraju kako je to znak da se bliži rastanaka Liverpoola i Salaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, egipatski nogometaš na meti je Real Madrida, Barcelone i Bayerna, ovaj se 28-godišnjak nikada nije izjasnio gdje želi nastaviti karijeru kad jednom napusti Englesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.