Pretposljednji dan Igara: Hrvatska u igri za tri medalje

Foto: fah

U subotu 10. kolovoza, pretposljednjeg, 15. dana natjecanja na XXXIII. Olimpijskim igrama u Parizu dijelit će se medalje u 21 sportu. Hrvatski sportaši nastupit će u atletici, kajak/kanuu na mirnim vodama i taekwondou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva će u akciju Anamarija Govorčinović u polufinalu kajaka jednosjeda, uz mogući nastup u finalu.

Polufinale kreće od 10.30, a Govorčinović nastupa u drugoj od četiri polufinalne utrke. Finale je u 12.40.

Slijedi nastup Ivana Šapine u taekwondou u kategoriji preko 80 kg. Hrvatskog borca u osmini finala očekuje borba protiv Gambijca rođenog u SAD-u Alasana Anna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borbe počinju u 9.15, a Šapina nastupa u posljednjoj borbi osmine finala od 12.13. Četvrtfinala su od 14.40, polufinala od 16.36, borbe za broncu su od 20.19, a finale je u 21.19.

Posljednja će nastupiti Sara Kolak u finalu bacanja koplja koje je na rasporedu u 19.30.

Navijajte za naše sportaše uz prijenose na Drugom programu HTV-a i platformi HRTi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.