Princeza Kate Middleton obožavala je jednog hrvatskog tenisača

Foto: Snimka zaslona

Kate Middleton, supruga britanskog princa Williama i vojvotkinja od Cambridgea, jednom je prilikom rekla kako je obožavala jednog hrvatskog tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oduvijek sam pratila Wimbledon, to je bio dio mog odrastanja. On je izuzetno bitan dio engleskog ljeta i mislim da zaista inspirira mlade, baš kao što je inspirirao mene dok sam bila mlada. Recimo, obožavala sam Gorana Ivaniševića, bila sam opčinjena njime. Isto kao i s Peteom Samprasom, Andreom Agassijem i Steffi Graf”, izjavila je Middleton.

Podsjetimo, Goran je Wimbledon osvojio 2001. godine, već je bio na zalazu karijere, a na turnir je ušao preko pozivnice organizatora, podsjeća Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.