Privlače goste: Pub u Riju nudi besplatno piće svaki put kad Neymar padne

Foto: fah

Bar Sir Walter Pub, koji se nalazi na sjevernom djelu Rio de Janeira, izmislio je sjajan način kako privući goste, ali i kako završiti u svjetskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, bar nudi praćenje dvoboja SP-a Brazil – Srbija, ali nudi i posebnu ponudu – svaki puta kada brazilska zvijezda Neymar pdne, oglasit će se zvono i prisutni dobivaju besplatno piće. Brazilci već desetak dana imaju novi nacionalni sport, sprdanje sa svojom zvijezdom, koja na SP-u u Rusiji plijeni pažnju frizurama, ali i brojnim padovima i čestim pritužbama na prekršaje protivničkih igrača, kojih je na prve dvije utakmice bilo ukupno 14. Nakon što su odigrali 1-1 sa Švicarskom te jedva u sudačkoj nadoknadi pobijedili Kostariku, Brazilci nisu zadovoljni igrom svoje reprezentacije, a na udaru je posebice Neymar.

Utakmica Brazil – Srbija igra se u srijedu, a tek će se vidjeti hoće li dotični bar možda i bankrotirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.